Steps

SEARCH ROOMSMap

Contact Information
Address:
Ahmet Krasniqi p.n
Tel:
+ 381 38 226 222
Fax:
+ 381 38 226 222
Email:
info@hoteladria-ks.com
Web:
www.hoteladria-ks.com
Hotel Adria
Hotel Adria ?t?d?hotelet m??ira n?rishtin?Me fqinj? me ambasadat dhe zyret nd?omb?re, i nd?uar n?itin 2006 ka 7 kate, 24 dhoma gjumi, me dizajn t??hetuar klasik dhe modern. Nj?otel elegant i cili ofron akomodim t?e?t??epublik?e Kosov?
Please fill Check-in and Check-out fields