Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Ahmet Krasniqi p.n
Tel:
+ 381 38 226 222
Fax:
+ 381 38 226 222
Email:
info@hoteladria-ks.com
Web:
www.hoteladria-ks.com
Hotel Adria
Hotel Adria është ndër hotelet më të mira në Prishtinë. Me fqinjësi me ambasadat dhe zyret ndërkombëtare, i ndërtuar në vitin 2006 ka 7 kate, 24 dhoma gjumi, me dizajn të gërshetuar klasik dhe modern. Një hotel elegant i cili ofron akomodim të veçantë në Republikën e Kosovës.
Please fill Check-in and Check-out fields