Steps

SEARCH ROOMSMap

Contact Information
Address:
Korishë, Prizren~Suharekë në kilometrin e 5-të Prizren, Kosovë
Tel:
+377 44 484 104
+386 49 633 133
Fax:
+381 29 247 381
Email:
info@hotelalbes.com
Web:
www.hotelalbes.com
Hotel Albes
Hotel Albes ndodhet n?orish?vet?5 kilometra nga Prizreni drejt Prishtin? Ka nj?mbient ?dh?me nj?nterier t??ryer me gjithsej 28 dhoma – apartmane t?il?s??art?e stil unik dhe modern, n??r??u t?diheni qet?he mir?ikur n?ht?n?uaj.
INFORMACIJE O SOBAMA
Dhomat kan?kondicioner ajri, telefon, internet, TV, mini bar, banjo, vaska me hidromasazh (jakuzi) dhe 24 or?h?im t?hom?
Soba
Opis
Cena
Apartament
Apartments have double beds, bar, etc
60€
Single
Rooms with a single bed
40€
Dopio/Double
Dopio rooms have a double beds, Double rooms have separated beds
45€
MOGUCNOSTI HOTELA
Hoteli ofron mund? t?dryshme si psh. 24 or?h?im t?hom? sall??konferenca dhe ahengje, ashensor, lobby bar, parking, qasje interneti, xhakuzi, telefon dhe TV.
JELA I PICA
N?estorantin Albes, ju do t?jeni k?q?n? specialiteteve t?dryshme evropiane dhe vendore, ver?t m??johura Franceze, Italiane, Spanjolle etj si dhe k?q?n? ambientit t??ryer q?u ofron qet? dhe relaksim. N?obby Bar mund t?h?eheni me t?jitha llojet ver?ve, pije t?dryshme freskuese dhe t?grohta dhe sh?imin t?art??ersonelit.
PRAVILA HOTELA
Orari i hyrjes ?t?4 or?M?jesi sh?ehet falas p?klient?prej or?07.00 deri n?0.00.
?imet p?shijn?dhe TVSH. Ekstra shtrat (p?f?j?eri n? vje? 0 €. Extra shtrat: cmimi 20 euro
GALERIA SLIKA