Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Kalabria B.B2, Llam.3, Pristina 10000, Kosovo
Tel:
+381 38 500 435
+386 49 70 70 80
+377 45 70 70 80
Fax:
+381 38 500 345
Email:
contact@hotelnartel.com
Web:
www.hotelnartnel.com
Hotel Nartel
Hotel Nartel është i vendosur në qendër të Prishtinës dhe është vetëm disa minuta larg nga institucionet qeveritare të Kosovës. Hoteli ofron vend të përshtatshëm dhe shërbim të shkëlqyer klientit, ofron mikpritje të ngrohtë, dhe bën që ju të ndjeheni për një çast të qetë dhe si në shtëpinë tuaj. Stafi është i përkushtuar për të bërë qëndrimin tuaj një eksperiencë të paharrueshme, duke siguruar shërbime të shkëlqyera.
INFORMATA PËR DHOMA
Gjatë qëndrimit tuaj në Hotel Nartel, ju do të gjeni të gjitha pajisjet që ju duhet. Dhomat janë të pajisura me TV LCD me shumë kanale televizive prestigjoze, wifi falas dhe qasje në internet, dhe pajisje të tjera të ndryshme.
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Dhomë njëshe
72€
Dhomë dyshe
(për një person)
82€
Dhomë Delux
(për një person)
130€
Dhomë dyshe
(për dy persona)
92€
Dhomë Delux
(për dy persona)
140€
MUNDËSITË E HOTELIT
Nëse ju pret një takim pune me anëtarë të bordit ose një konferencë, Hotel Nartel ofron objektin e përsosur për të përmbushur nevojat tuaja. Zona e takimeve është plotësisht e pajisur me përparimet e fundit teknike duke përfshirë internet wireless dhe projektues LCD.
USHQIMI DHE PIJET
Bari i Hotel Nartel-it ndodhet në katin e parë të hotelit. Në bar, të ftuarit do të jenë në gjendje të kenë qasje në internet wireless 24 / 7. Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme për çdo shërbim shtesë që ju mund të përdorni të objektit tonë kontaktoni portierin në çdo kohë. Restoranti i Hotel Nartel-it ju ofron ushqim tradicional në harmoni me gatimin modern. Menuja e restorantit është e përbërë nga prodhimet e freskëta sezonale në dispozicion. Kuzhinieri do të kujdeset për çdo kërkesë tuajën ushqimore dhe është gjithmonë i lumtur të gatuaj ushqimin tuaj të preferuar.
RREGULLAT E HOTELIT
Çmimet e dhomave nuk përfshijnë TVSH.
FOTO GALERIA