Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Kalabria B.B2, Llam.3, Pristina 10000, Kosovo
Tel:
+381 38 500 435
+386 49 70 70 80
+377 45 70 70 80
Fax:
+381 38 500 345
Email:
contact@hotelnartel.com
Web:
www.hotelnartnel.com
Hotel Nartel
Hotel Nartel është i vendosur në qendër të Prishtinës dhe është vetëm disa minuta larg nga institucionet qeveritare të Kosovës. Hoteli ofron vend të përshtatshëm dhe shërbim të shkëlqyer klientit, ofron mikpritje të ngrohtë, dhe bën që ju të ndjeheni për një çast të qetë dhe si në shtëpinë tuaj. Stafi është i përkushtuar për të bërë qëndrimin tuaj një eksperiencë të paharrueshme, duke siguruar shërbime të shkëlqyera.
Please fill Check-in and Check-out fields