Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Nëna Terezë p.n
Tel:
+381 38 220-210
220-211
Ext: 359
Fax:
+ 381 38 248 138
Email:
info@grandhotel-pr.com; reception@grandhotel-pr.com
Web:
www.grandhotel-pr.com
Hotel Grand
I vendosur në pjesën më tërheqëse tregtare dhe të biznesit në Prishtinë, në atë mënyrë që zbukuron rrugën “Nënë Tereza”, Hoteli Grand është një strehë elegante e stilit modern, që redefinon kuptimin e fjalës shërbim në kryeqytetin e Kosovës. Disa hapa larg nga Teatri Kombëtar, Grand Hoteli gjithashtu ka pozitë perfekte për një hulumtim më të lehtë të atraksioneve kryesore të Prishtinës, duke përfshirë këtu edhe qendrën e famshme tregtare të Pallatit të Rinisë. Grand Hotel Prishtina ofron vendtakime elegante për biznes, mbledhje për firma, bankete solemne si dhe pranime e festa private të madhësive të ndryshme. Është i ndërtuar në vitin 1978 dhe ka 13 kate me gjithsejtë 368 dhoma.
INFORMATA PËR DHOMA
Dhomat kanë banjë private, minibar , sef, TV, kondicioner ajri, tharëse flokësh, telefon, alarm zjarri, orë alarmi si dhe është i mundur shërbimi i dhomës dhe shërbimi i mëngjesit në dhomë.
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Njëshe
60€
Dopio apo dyshe
90€
Apartmane
150€
Rezidenca
500€
Triple
105€
MUNDËSITË E HOTELIT
Hoteli ofron mundësi të ndryshme si psh. qasje interneti, automjete me qira, parking, ashensor, pajisje për persona të hendikepuar, ndihma e parë(mjeku), frizerë, agjension turistik, dhoma ndejash dhe takimesh, qendër biznesi, 24 orë sigurim, transfer nga aeroporti, mundësi banketesh, shërbim larjesh të rrobave, shërbim tharjesh të rrobave, shërbim hekurosjesh të rrobave, sef recepcioni, konvertim parash, berber, terrace si dhe kopsht.
USHQIMI DHE PIJET
Hoteli ka gjithashtu restorantin, snack barin, tavernën si dhe grand caffe-në. Restoranti ofron shërbime profesionale nga kuzhina tradicionale dhe internacionale me kuzhinierë profesionistë dhe me përvojë të gjatë në lëminë e gastronomisë. Restoranti punon 24 orë.
RREGULLAT E HOTELIT
Orari i hyrjes dhe daljes është 24.00 h. Anulimet bëhen 24 orë para arritjes. Mëngjesi është i përfshirë në çmim. Çmimet përfshijnë edhe TVSH. Extra shtrat për fëmijët (2-12) gratis.
FOTO GALERIA