Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Nëna Terezë p.n
Tel:
+381 38 220-210
220-211
Ext: 359
Fax:
+ 381 38 248 138
Email:
info@grandhotel-pr.com; reception@grandhotel-pr.com
Web:
www.grandhotel-pr.com
Hotel Grand
I vendosur në pjesën më tërheqëse tregtare dhe të biznesit në Prishtinë, në atë mënyrë që zbukuron rrugën “Nënë Tereza”, Hoteli Grand është një strehë elegante e stilit modern, që redefinon kuptimin e fjalës shërbim në kryeqytetin e Kosovës. Disa hapa larg nga Teatri Kombëtar, Grand Hoteli gjithashtu ka pozitë perfekte për një hulumtim më të lehtë të atraksioneve kryesore të Prishtinës, duke përfshirë këtu edhe qendrën e famshme tregtare të Pallatit të Rinisë. Grand Hotel Prishtina ofron vendtakime elegante për biznes, mbledhje për firma, bankete solemne si dhe pranime e festa private të madhësive të ndryshme. Është i ndërtuar në vitin 1978 dhe ka 13 kate me gjithsejtë 368 dhoma.
Please fill Check-in and Check-out fields