Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Pejton pn.
Tel:
Fax:
Email:
Web:
Hotel Centro
Hotel Centro ndodhet në zemër të qytetit të Prishtinës. Zonën e qendrës të quajtur Pejton, ecje me distance kohore 5minuta nga të gjitha pikat kryesore të qytetit: institucionet shteterore, boulevard i qytetit, kafe bare, restorante, banka, qendra biznesi, qendra sportive, qendra tregtare dhe njëkohësisht "12.5km" 20minutes distancë nga Aeroporti
Please fill Check-in and Check-out fields