Hapat

kërko hotelet

Harta

  • Hotel Kalaja

    prej: 40 Euro

    Rr. 2 Maji p.n

    Hotel Kalaja gjendet në Vushtrri, në kilometrin e 28-të nga Prishtina. E filloi aktivitetin që nga 15.10.2003. Hoteli është i ndërtuar në stil modern me pamje të kalajës. Ka 17 dhoma mysafirësh dhe 2 apartamente që reflektojnë një ambient të ngrohtë dhe të këndshëm. Mysafirët do të kënaqen me orenditë dhe pajisjet mikluese për mrekulli, të shpërndara nëpër 3 kate, me interier evropian dhe modern.