Hapat

kërko hotelet

Harta

  • Hotel Magra Austria

    prej: 40 Euro

    Bogë- Rugovë, Kosovë

    Sipërmarrja familjare MAGRA AUSTRIA është një ekohotel natyror. Ai ngrihet në mes të një peizazhi mahnitës, në një zonë me klimë kurative, e paprekur nga ndotja e ajrit dhe ajo akustike. Hoteli ndodhet 1450m mbi nivelin e detit; vetëm 115 km larg nga Prishtina.