Hapat

kërko hotelet

Harta

  • Hotel Palace


    Shupkovc - Mitrovicë

    Hotel Palace gjendet vetëm 5 min. largë qendrës së Mitrovicës, hoteli disponon 42 dhoma të aranzhuara me kujdes të veqantë, 3 apartamente luksoze, saunë, jacuzzi, solarium, shërbime masazhi, sallë konferencash, restorant me më se 170 ulëse si dhe diskotekë.