Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Tel:
Fax:
Email:
Web:
Hotel Univers
Hoteli Univers gjendet ne Vërmice, Prizren. Ky hotel i ri ka 20 dhoma te cilat janë te pajisura me TV, minibar, kondicioner dhe xhakuzi. Hoteli Univers gjithashtu ka një restorant luksoz me dy salla ushqimi. Hoteli gjithashtu ofron edhe këndin e lojërave për fëmijë.
INFORMATA PËR DHOMA
MUNDËSITË E HOTELIT
USHQIMI DHE PIJET
RREGULLAT E HOTELIT
FOTO GALERIA