Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Pashko Vasa nr. 3, Prishtinë, Kosovë
Tel:
+ 381 38 220 902
+ 381 38 220 903
Fax:
+ 381 38 220 903
Email:
royalhotel_pr@yahoo.com
Web:
www.royalhotel-pr.com
Hotel Royal
Hotel Royal është hotel i ri, në lagjen e njohur Pejton në Prishtinë. Është i ndërtuar në vitin 2006, me shumë shije, ka pesë kate, me gjithsejt 44 dhoma të dekoruara me elegancë. Hoteli ofron shërbime profesionale, dhoma luksoze me xhakuzi, si dhe apartmanet sauna.
INFORMATA PËR DHOMA
Dhomat kanë banjë, minibar, TV me kanale digjitale, ballkon, sef, kondicioner ajri, tharëse flokësh, telefon, alarm zjarri, sauna, xhakuzi, qasje interneti – LAN, gazeta, radio, si dhe shërbimi i dhomës dhe shërbimi i mëngjesit në dhomë.
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Dopio
Dhomat dopio për një person
70€
Dopio
Dhomat dopio për dy persona
90€
Apartmane VIP
150€
Apartmane
Apartmanet me xhakuzi dhe saunë
135€
MUNDËSITË E HOTELIT
Hoteli ofron shërbime të ndryshme si psh: pishinë, parking, transfer nga aeroporti, ashensor, dhoma ndejash dhe takimesh biznesi, shërbim larjesh të rrobave, shërbim tharjesh të rrobave, shërbim hekurosjesh të rrobave, 24 orë sigurim, sef recepcioni, kopsht, terracë.
USHQIMI DHE PIJET
Ky hotel ka Restorantin dhe Barin. Restoranti ofron shërbime të kualitetit të lartë. Kuzhina ofron meny evropiane dhe tradicionale. Mëngjesi servohet në tavolinë suedeze për mysafirët prej 07.00 h – 10.00 h. Restoranti dhe Bari janë të hapur prej 7.00 h gjer në 23.00 h.
RREGULLAT E HOTELIT
Orari i hyrjes është në 12.00 h dhe daljes është në 12.00 h.
Mëngjesi është i përfshirë në çmim.
FOTO GALERIA