Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Kodra e Trimave
Tel:
+ 381 38 244 244
Fax:
+ 381 38 244 442
Email:
info@hotel-princiiarberit.com
Web:
www.hotel-princiiarberit.com
Hotel Princi i Arberit
INFORMATA PËR DHOMA
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Njëshe
39€
Dopio apo dyshe
49€
Njëshe
Dhomat njëshe kanë nga një krevat
45€
Residence Presidenciale
110€
Prince Suite
120€
MUNDËSITË E HOTELIT
USHQIMI DHE PIJET
RREGULLAT E HOTELIT
FOTO GALERIA