Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Pashko Vasa nr. 14a
Tel:
+ 381 38 22 22 04
+ 377 44 30 80 80
Fax:
+ 381 38 22 22 04
Email:
info@hotelpejton.com
Web:
www.hotelpejton.com
Hotel Pejton
Hoteli Pejton gjendet në qendër të Prishtinës, përballë ndërtesës së shtypit “Rilindja”, disa metra nga zyret kryesore të UNMIK-ut dhe Grand Hotelit. Hoteli Pejton është i ndërtuar në vitin 2005, ka tre kate, me gjithsejt nëntë dhoma. Në afërsi të tij mund të vizitoni pallatin e rinisë “Boro Ramiz”,si dhe kafeteri të ndryshme.
INFORMATA PËR DHOMA
Dhomat janë shumë komode dhe të mobiluara mirë. Dy dhoma kanë xhakuzi. Dhomat kanë banjë private, minibar, TV, ballkon, kondicioner ajri, tharëse flokësh, telefon, alarm zjarri, si dhe është i mundur shërbimi i dhomës dhe shërbimi i mëngjesit në dhomë.
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Njëshe
Dhomat njëshe kanë nga një krevat
69€
Dopio apo dyshe
Dhomat dyshe kanë dy krevate njëshe ndaras
92€
MUNDËSITË E HOTELIT
Hoteli ofron mundësi të ndryshme si psh. saunë, qasje interneti, parking, transfero nga aeroporti, shërbim larjesh të rrobave, shërbim tharjesh të rrobave, shërbim hekurosjesh të rrobave, 24 orë sigurim, sef recepcioni dhe teracë.
USHQIMI DHE PIJET
Ky hotel ka gjithashtu restorantin dhe Barin. Restoranti ofron intimitet dhe kënaqësi për të gjithë mysafirët. Ofron ushqime kontinentale shumë të shijshme. Restoranti dhe Bari janë të hapur prej 7 të mëngjesit gjer në 11 të mbrëmjes.
RREGULLAT E HOTELIT
Orari i hyrjes dhe daljes bëhet 24 h.
Anulimet bëhen minimum 2 ditë para arritjes.
Mëngjesi është i përfshirë në çmim.
Çmimet përfshijnë edhe TVSH.
Extra shtrat (për të rritur): 20 EUR
Extra shtrat (për fëmijë deri në 12 vjeç): 0 EUR
FOTO GALERIA