Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Shupkovc - Mitrovicë
Tel:
+377 44 214 000
+386 49 214 000
Fax:
Email:
info@hotelpalace.org
Web:
www.hotelpalace.org
Hotel Palace
Hotel Palace gjendet vetëm 5 min. largë qendrës së Mitrovicës, hoteli disponon 42 dhoma të aranzhuara me kujdes të veqantë, 3 apartamente luksoze, saunë, jacuzzi, solarium, shërbime masazhi, sallë konferencash, restorant me më se 170 ulëse si dhe diskotekë.
INFORMATA PËR DHOMA
Dhomat kanë banjë private, minibar , TV kabllovik, ballkon, kondicioner ajri, tharëse flokësh, telefon etj.
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Dyshe
Dhomat dyshe kanë dy krevate njëshe ndaras
0€
Dopio
Dhomat dopio kanë krevat dopio
0€
Apartment
Apartamentet posedojnë krevat dopio dhe dhomë të ndejës/punës
0€
MUNDËSITË E HOTELIT
Hoteli ofron mundësi të ndryshme si psh. qasje interneti, parking, dhoma ndejash dhe takimesh, 24 orë sigurim, ashensorë, saunë, solarium, xhakuzi dhe masazhë.
USHQIMI DHE PIJET
Hoteli posedon restorant modern ku ofrohen shërbime profesionale dhe ushqim me meny të zgjedhur evropiane. Restoranti është i hapur prej 7 të mëngjesit gjer në 12 të mbrëmjes.
RREGULLAT E HOTELIT
Orari i hyrjes dhe daljes është 24.00 h.
Rezervimet bëhen së paku 48 orë më herët.
Mëngjesi është i përfshirë në çmim.
Çmimet përfshijnë edhe TVSH.
FOTO GALERIA