Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Bogë- Rugovë, Kosovë
Tel:
+386 49 642 514
+377 44 122 406
+377 44 114 240
+386 49 122 424
Fax:
Email:
info@hotelmagra.com
Web:
www.hotelmagra.com
Hotel Magra Austria
Sipërmarrja familjare MAGRA AUSTRIA është një ekohotel natyror. Ai ngrihet në mes të një peizazhi mahnitës, në një zonë me klimë kurative, e paprekur nga ndotja e ajrit dhe ajo akustike. Hoteli ndodhet 1450m mbi nivelin e detit; vetëm 115 km larg nga Prishtina.
Please fill Check-in and Check-out fields