Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Prishtina - Skopje Highway
Tel:
+381 38 588 888
Fax:
+381 38 588 888
Email:
contact@emeraldhotel.info; reservation@emeraldhotel.info
Web:
www.emeraldhotel.info
Hotel Emerald
Hotel Emerald është një hotel i ndërtuar me shumë shije, që ofron një eksperiencë befasuese intime. Zgjidhni nga një gamë e gjerë e dhomave dhe suitave, të projektuara për të ju bërë të ndjeheni si në shtëpinë tuaj. Stafi shërbyes i hotelit, është i trajnuar për të parë çdo nevojë tuajën dhe vëmendje në detaje. Duke ofruar një listë të gjerë të shërbimeve, hapësira e gjerë e akomodimit të hotelit tonë dhe stafi profesional janë aty për të kënaqur edhe udhëtarin më të stërholluar. Nëse jeni këtu për një ditë ose një javë gjatë udhëtimit tuaj të biznesit, besoni në mikpritjen e ngrohtë të Hotel Emerald, i cili do të ju bëjë vizitën tuaj të këndshme, nga fillimi deri në fund.
Please fill Check-in and Check-out fields