Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Tel:
Fax:
Email:
Web:
Hotel Dion
Hotel Dion është hotel i sapondërtuar në qendër të Prishtinës. Posedon 9 dhoma njëshe dhe dyshe të pajisura me banjo, Jakuzzi, TV, internet, kondicioner dhe nxehje qendrore si dhe restaurant për klientët e hotelit.
INFORMATA PËR DHOMA
MUNDËSITË E HOTELIT
USHQIMI DHE PIJET
RREGULLAT E HOTELIT
FOTO GALERIA