Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Ahmet Krasniqi. Pn Arbëri (ish Dragodan) 10000 Prishtinë Kosovë
Tel:
+381 38 225 875
+377 44 799 118
+377 44 114 726
Fax:
Email:
reservation@hoteldenis-ks.com
Web:
www.hoteldenis-ks.com
Hotel Denis
HOTEL DENIS gjindet ne Rrugen: "Ahmet Krasniqi" pn, mes Ambasades se SHBA-së dhe zyres kryesore te ICO-së, me pamje mahnitëse të qytetit të Prishtines. Hotel Denis është një kompleks Hotelier i cili kënaq edhe shijet dhe dëshirat më të vecanta. Atmosfera e ngrohtë dhe origjinale është esenciale për ardhmerinë dhe mikpritjen Kosovare. Të gjitha këto janë një garancion për një mbrëmje speciale dhe pushim të shkelqyeshëm.
INFORMATA PËR DHOMA
Hoteli disponon 28 dhoma, Single, Double, Apartamente dhe Banesa tri dhomëshe. Te gjitha dhomat jane te pajisura me banjo, kabina me sauna, LCD-TV, linje telefoni, Wi-Fi, mini-bar, terasa etj. Cdo pjesë është e dekoruar në detale, e krijuar dhe stolisur me saktësi. E përsosur për të apasionuarit e komforditetit.
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Single
35€
Double
45€
Double
60€
Apartment
100€
Flat three Room
120€
MUNDËSITË E HOTELIT
HOTEL DENIS ju ofron një ambient të bukur, akomodim dhe shërbim pa te meta, Pamje speciale të qytetit, shërbime te kualitetit te larte dhe lehtësira në organizime, siq janë: Banketet, sallat e pritjes, organizim mbledhjesh, darka festive, takime bisnesi. 24 ore shërbim dhome, kasaforta, parking nentoksor, transfer nga airporti, ashensor, sallë konference, cocktail bar, larje rrobash, personel shumë-gjuhësor, etj.
USHQIMI DHE PIJET
Kompleksi `Denis Group` përveq Hotel Denisit shërben edhe me tri Restaurante. Kuzhinë Zvicerane, kuzhinë Ndërkombtare dhe Kuzhinë Indiane, bar, sallë per konferenca dhe and shërbime tjera.
RREGULLAT E HOTELIT
Hyrja-pranimi 12.00 ora dhe dalja-dorezimi 12.00 ora.
Anumlimi I rezervimit pranohet 24 ore para arritjes.
Mengjesi, lidhja me internet, parkingu jane inkluziv në cmimin e dhomës.
Cmimet janë me TVSH.
FOTO GALERIA