Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Çagllavicë 303
Tel:
+ 381 38 548 802
+ 386 49 120 907
+ 377 44 120 907
Fax:
Email:
Web:
www.hotelaldi.com
Hotel Aldi
Hoteli Aldi gjendet në kilometrin e dytë të magjistales Prishtinë-Shkup. Është destinim i shkëlqyer për udhëtarë, turistë kalimtarë, punëtorë e biznismenë të ndryshëm. Hoteli posedon 16 dhoma të pajisura me standarde moderne hoteliere. Ka gjithashtu edhe oborr të mrekullueshëm për pushim.
INFORMATA PËR DHOMA
Dhomat kanë banjë private, minibar, TV, telefon, alarm zjarri, dhe është i mundshëm edhe shërbimi i ushqimit në dhomë.
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Njëkrevatëshe
35€
Dykrevatëshe
44€
Trekrevatëshe
60€
Double Room
(Double French bed 180x200)
45€
MUNDËSITË E HOTELIT
Hoteli ofron mundësi të ndryshme si psh. qasje interneti wireless, parking, trasferë nga aeroporti, 24 orë sigurim, shërbim larjesh të rrobave, shërbim tharjesh të rrobave, shërbim hekurosjesh të rrobave.
USHQIMI DHE PIJET
Ky hotel ka gjithashtu Restorantin. Restoranti është i hapur për shërbim 24 orë.
RREGULLAT E HOTELIT
Hyrja bëhet në 24h, kurse dalja në 12h.
Anulimet bëhen 24h përpara.
Mëngjesi është i përfshirë në çmim.
Çmimet përfshijnë edhe TVSH.
FOTO GALERIA