Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Ali Kelmendi nr. 15, 10000 Prishtinë
Tel:
+ 381 38 225 226
+ 381 38 225 227
+ 381 38 225 228
Fax:
+ 381 38 24 46 82
Email:
office@hotelafa.com
Web:
www.hotelafa.com
Hotel Afa
Hotel Afa gjendet në një nga pjesët më të bukura të Prishtinës. Edhe pse vetëm 5 minuta larg nga rruga kryesore e Prishtinës Hotel Afa gjendet në një pjesë të qetë dhe të këndshme të qytetit që iu ofron mysafirëve një qëndrim të paharrueshëm. Ky hotel i mrekullueshëm ka 92 dhoma te cilat perfshijnë apartamente, suita, dhoma njëshe dhe dyshe.
INFORMATA PËR DHOMA
Dhomat kanë banjë private, minibar, TV, ballkon, kondicioner ajri, tharëse flokësh, telefon, orë alarmi, alarm zjarri, si dhe është i mundur shërbimi i dhomës dhe shërbimi i mëngjesit në dhomë. Disa dhoma gjithashtu posedojnë Jacuzzi, saunë dhe masazhë për këmbë. Çmimi i dhomës është për person dhe aty përfshihet mëngjesi , interneti dhe katër pije nga mini bari.

Zbritje 5% për të gjitha dhomat nga data 01.05.2012
Dhoma
Përshkrimi
Çmimi
Njëshe
Dhomat njëshe kanë nga një krevat
45€
French room
Badroom and bathroom
65€
Double
Double rooms have two single beds
80€
Apartment
Lounge, bedroom and bathroom
92€
Luxury room
Badroom and bathroom
69€
Suite
Lounge, bedroom and bathroom
115€
MUNDËSITË E HOTELIT
Hoteli ofron mundësi të ndryshme si psh. qasje interneti, parking, dhoma ndejash dhe takimesh, sallë për konferencë, ashensor, xhakuzi, shërbim larjesh të rrobave, shërbim tharjesh të rrobave, shërbim hekurosjesh të rrobave, 24 orë sigurim, konvertim parash, sef recepcioni, terracë, kopsht, nuk lejohet mbajtja e kafshëve në hotel.
USHQIMI DHE PIJET
Ky hotel ka gjithashtu Restorantin, VIP Barin dhe Kopshtin Odeon. Restoranti ofron shërbime të kualitetit të lartë për të gjithë mysafirët. Kuzhina ofron të gjitha llojet e specialiteteve të vendit dhe ndërkombëtare . Restoranti është i hapur prej 6 të mëngjesit gjer në 12 të mbrëmjes ndërsa VIP Bari sipas porosisë së mysafirëve.
RREGULLAT E HOTELIT
Orari i hyrjes është në 12.00 h dhe daljes është në 12.00 h.
Anulimi bëhet 24 orë para arritjes.
Mëngjesi është i përfshirë në Çmim.
Çmimet përfshijnë edhe TVSH.
Ekstra shtrat (për fëmijë deri në 12 vjeç): 0 €.
FOTO GALERIA