Hapat

KËRKO DHOMATHarta

Informatat kontaktuese
Adresa:
Rr. Brigada nr. 123
Tel:
+ 377 44 184 235
Fax:
+ 381 29 72 067
Email:
hotelrozafa@hotmail.com , contact@hotelrozafa.com
Web:
www.hotelrozafa.com
Hotel Rozafa
Hotel Rozafa gjendet vetëm 5 minuta larg qendrës së qytetit, në mes të gjelbërimit, ajrit të pastër dhe qetësisë së parkut të qytetit. I ndërtuar në vitin 2002, ka 3 kate, me gjithsej 20 dhoma të mobiluara në mënyrë elegante me ambient luksoz. Ka mjedise çlodhëse me një larmi ofertash për ditët tuaja të veçanta, seminare apo mbledhje, mjedise të cilat janë të pajisura me mjete moderne për të lehtësuar sado pak transmetimin e informacioneve gjatë mbledhjes dhe seminareve. Qëndrimi në Hotel Rozafa ofron një përvojë të gëzueshme dhe të paharrueshme. Në te do të gjeni të kombinuar mirë rehatinë dhe qetësinë.
Please fill Check-in and Check-out fields